Τρόποι Αποστολής

Η εταιρεία ΤΖΑΡΟΣ με τη χρόνια εμπειρία της στο λιανικό εμπόριο, έχει αναπτύξει ένα ευρύ και ταχυκίνητο δίκτυο αποθήκευσης και διανομής των προϊόντων της. Η ύπαρξη ιδιόκτητων αποθηκευτικών χώρων και μέσων μεταφοράς, μας επιτρέπει την ταχύτατη αποστολή των επιλεγμένων από εσάς προϊόντων στο χώρο σας. Η υφιστάμενη εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλει το υπάρχον πελατολόγιο συμβάλλει στην τόνωση του αισθήματος υποχρέωσης που η εταιρία μας έχει απέναντί σας και το οποίο επιγραμματικά περικλείεται σε μια φράση: Ποιότητα στο προϊόν, ποιότητα στην τιμή, ποιότητα στην αποστολή.

Αποστολές εντός Αθηνών:

  • Για αγορές κάτω των 200 € το κόστος της αποστολής κυμαίνεται από 10€-15€ ανάλογα με το προιόν και την περιοχή παράδοσης.
  • Για αγορές προϊόντων άνω των 200 € η αποστολή γίνεται δωρεάν από τη στιγμή που η εκάστοτε συσκευή μπορεί να ανέβει στον αντίστοιχο όροφο με τη χρήση ασανσέρ. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει χρέωση ανάλογα με τον όγκο, το βάρος της συσκευής και τον όροφο στον οποίο θα πρέπει να ανέβει.
Μπορείτε, ωστόσο να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας και από την έδρα της εταιρίας μας, Πατησίων 121 Αθήνα, αφού πρώτα έχετε επιβεβαιώσει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

Αποστολές εκτός Αθηνών

Υπάρχει επιπλέον χρέωση αναλόγως την περιοχή, τον όγκο και το βάρος της εκάστοτε συσκευής.
  • Όλα μας τα προϊόντα – άπαξ και είναι ετοιμοπαράδοτα από τις ίδιες τις εταιρείες- αποστέλλονται σε μία ή δύο εργάσιμες ημέρες με οδηγό της εταιρίας μας, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση ή με κάποια συνεργαζόμενη εταιρία courier ή πρακτορείο μεταφορών. Η εταιρεία μας επιβαρύνεται με την ευθύνη της παράδοσης των εκάστοτε συσκευών μέχρι και το πρακτορείο ή την εταιρεία courier.